پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ 5243 0 2

رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود: اولین دوره مسابقات پیشرفته رباتیک کشور همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در این دانشگاه برگزار شد.

با حضور 24 تیم از سراسر کشور؛

مسابقات پیشرفته رباتیک کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد

رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: اولین دوره مسابقات پیشرفته رباتیک کشور همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در این دانشگاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی واحدی صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اظهار داشت: اولین دوره مسابقات رباتیک کشوری با محوریت ربات مسیر یاب پیشرفته سرعتی در این دانشگاه به پایان رسید و قهرمان آن مشخص شد.
 
وی با اشاره به حضور 24 تیم از شهرهای مختلف ایران و از موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی در این رقابتها، افزود: تیم میلاد نور به سرپرستی سید میلاد مفیدیان از موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان به مقام اول دست یافت، تیم سایروس به سرپرستی فاطمه کریمی از دانشگاه آزاد اسلامی گرگان دوم شد و تیم پازیتیو هم به سرپرستی محمد حسن احمدی از موسسه آموزش عالی میرداماد گرگان مقام سوم را از آن خود کرد.
 
رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مورد نحوه برگزاری مسابقات نیز گفت: در مرحله مقدماتی از بین 24 تیم، 13 تیم به مرحله نهایی راه یافتند و بعد از داوری شش نفر از اعضای هیئت علمی این دانشکده مقام های برتر مشخص شد. واحدی خاطرنشان کرد: تیم ها در دو زمین مقدماتی به رقابت پرداختند و البته یک زمین هم برای تمرین در اختیار آنان قرار داده شده بود.
 
وی گفت: پس از وزن کشی و عکس برداری و اندازه گیری سایز و نصب هولوگرام مسابقات برای افزایش امنیت بعد از هر مسابقه رباتها قرنطینه می شدند. رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در پایان با تاکید بر اینکه این دانشگاه پتانسیل برگزاری مسابقاتی از این دست را در اشل بالاتر دارد اظهار داشت: امیدواریم با همکاری مراکز علمی و دیگر دانشگاه ها بتوانیم این کار علمی را در آینده ادامه دهیم.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

شب یلدای همه شما مبارک
بازگشت تیم ملی المپیاد ریاضی با ۶ مدال
پیش‌بینی حوادث سهمگین با کمک ریاضیات
رقابت برنامه‌نویسان در دانشگاه امیرکبیر
معادله
نقش بازی‌های آموزشی رقابتی در یادگیری دانش‌آموزان چیست؟
سومین دوره مسابقات ملی شناورهای هوشمند آغاز شد
راه‌اندازی کرسی علمی
دهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، چهارشنبه آغاز می شود