سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ 4353 0 1

محققان استرالیایی با توسعه یک مدل ریاضی، روش کم‌هزینه‌ای را برای نجات گونه‌های نادر گیاهی و جانوری از چنگال شکارچیان غیر مجاز ابداع کرده‌اند.

مقابله با شکارچیان با سلاح جدید ریاضیات

محققان استرالیایی با توسعه یک مدل ریاضی، روش کم‌هزینه‌ای را برای نجات گونه‌های نادر گیاهی و جانوری از چنگال شکارچیان غیر مجاز ابداع کرده‌اند. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تحقیقات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه کوئینزلند در مرکز آفریقا نشان می‌دهد، محیط‌بانان اغلب در حال گشت‌زنی در مناطق نزدیک به پایگاه‌ها هستند و حضور آنها تأ‌ثیری در توقف شکارچیان غیرمجاز در مناطق دورتر ایفا نمی‌کند.
 
محققان برای فریب دادن شکارچیان در پارک ملی ویرونگا در شرق کنگو مدل ریاضی جدیدی را طراحی کردند؛ این منطقه یکی از زیستگا‌ه‌های مهم جهان متشکل از 13 منطقه حفاظت شده به مساحت 13 هزار و 800 کیلومتر مربع محسوب می‌شود.
 
با بررسی الگوهای حمله شکارچیان و گشت‌زنی محیط‌بانان، یک مدل ریاضی طراحی شد که می‌تواند به حفظ گونه‌های نادر و در معرض خطر گیاهی و جانوری کمک کند.
 
به گفته «ریچارد فولر» از محققان دانشگاه کوئینزلند، این مدل یک دیدگاه کلی از مناطق مورد هدف شکارچیان و وضعیت پراکندگی محیط‌بانان ارائه می‌کند که به توزیع بهتر نیروها و کنترل بهتر مناطق حساس کمک خواهد کرد. با استفاده از این مدل ریاضی علاوه بر ارتقاء سطح محافظت از محیط زیست، هزینه‌های جاری نیز تا 63 درصد کاهش پیدا می‌کنند.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

کودک در این نمایش با استعداد های ذاتی خودش آشنا می شود
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
همدان پتانسیل میزبانی مسابقات بازی های فکری کشور را دارد
تشخیص هوش افراد از روی چهره
دانشگاه فرهنگیان کردستان میزبان دکتر زهرا گویا
جزئیات برگزاری آزمون‌های بین المللی ریاضی دانش‌آموزی اعلام شد
نوزادان استعداد ریاضی دارند
افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه صنعت نفت در المپیاد جهانی ریاضی
نتایج آزمون ریاضی «واترلو» مردادماه اعلام می شود