شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۲ 5120 0 2

دانشمندان دانشگاه میامی مدعی هستند که کشمکش‌های‌ انسانی را می‌توان با فرمول‌های ساده ریاضی توضیح داد.

حل کشمکش‌های انسانی با فرمول ساده ریاضی

دانشمندان دانشگاه میامی مدعی هستند که کشمکش‌های‌ انسانی را می‌توان با فرمول‌های ساده ریاضی توضیح داد. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محققان بر این باورند طیفی از رفتارهای انسانی، از تنش‌های بین والدین و فرزندان گرفته تا حملات سایبری و ناملایمات مدنی را می‌توان با یک فرمول ریاضی به نام «قدرت-قانون» توضیح داد.
 
دانشمندان شیوه‌ای را برای توضیح ریاضی‌وار شدت و زمانبندی رویارویی‌های انسانی یافته‌اند که بصورت شخصی و همچنین به عنوان یک جامعه بر انسان‌ها اثر می‌گذارند. به طور مثال، حالتی که در آن کودکی در مقابل والدینش گریه می‌کند، را می‌توان با شیوه‌ای که در آن شورش‌های لهستان اوج گرفته و به سرنگونی اتحاد شوروی انجامید، مقایسه کرد.
 
این واقعیت وجود دارد که شخص شورشی در هر دو حالت (کودک و شورشیان) به سرعت حملاتش را علیه نهاد بزرگ‌تر و تنبل‌تر (والدین، دولت) تشدید می‌کند که قادر نیست یا تمایلی ندارد که به سرعت برای قانع‌کردن شورشی واکنش نشان دهد. به گفته نیل جانسون، استاد فیزیک و رئیس گروه تحقیقاتی بین‌رشته‌ای در کالج هنر و علوم دانشگاه میامی و نویسنده ارشد این مقاله، گفت: با انتخاب نوزاد (و والد) و مطالعه این که چه اعمالی از سوی والد، گریه‌های کودک را تشدید کرده یا از میزان آن می‌کاهد، می‌توانیم درک بهتری از چگونگی مقابله با حملات سایبری علیه یک زیرساخت سایبری در آمریکا یا اینکه چگونه گسترش شورش مدنی در یک مکان خاص به دلیل مداخلات خاص دولت به پایان می‌رسد، داشته باشیم.
 
این مطالعه تشابهات قابل‌توجهی را بین رویارویی‌های به ظاهر غیرمرتبط یافته‌ است؛ به طور مثال، حملات خشونت‌آمیز در ماگدلانای کلمبیا در واقع، نماینده واقعی همه جنگ‌های مدرن است. همچنین، تنش در سیرالئون آفریقا دقیقا دارای همان دینامیک جنگ در آنتیکوای کلمبیاست.
یافته‌های دانشمندان حاضر در این مطالعه نشان می‌دهد، فرمول ریاضی AB-C ابزاری ارزشمند است که می‌توان آن را در پیش‌بینی‌هایی در خصوص حملات آتی در یک رویارویی اعمال کرد.
 
همچنین می‌توان از این فرمول برای خلق استراتژی مداخله در مقابل شورشیان و به عنوان نقطه‌آغاز کمی برای نظریه‌پردازی بین‌رشته‌ای در خصوص خشونت‌ انسانی در سطح فردی و گروهی در هر دو جهان‌های واقعی و آنلاین استفاده کرد. جزئیات این مطالعه در مجله Nature's Scientific Reports منتشر شد.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
معادله
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
شباهت تالاموس مغز و ترموستات