شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ 3456 0 1

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: فقط با انتقال دانش و آگاهی استفاده از هوشمندسازی مدارس است که می توان انتظار تحول این عرصه را در آموزش و پرورش داشت.

انتقال دانش استفاده از هوشمندسازی مدارس در دستور کار است

انتقال دانش استفاده از هوشمندسازی مدارس در دستور کار است
ˈعلیرضا کمرئیˈ که برای حضور در پنجمین جشنواره خیّرین مدرسه ساز شهرستان فیروزکوه به این خطّه سفر کرده بود، در گفت وگو با ایرنا اظهارکرد: با توجه به شرایط کنونی جهان و سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی، موضوع هوشمندسازی مدارس با قوت در دست پیگیری است. وی با اشاره به شکل گیری زیرساخت های لازم هوشمندسازی مدارس شهرستانها، تصریح کرد: مهم این است که امکان استفاده از جریان هوشمندسازی و تجهیزات و ادوات آن را فراهم کنیم.
 
کمرئی افزود: این مساله در گرو استقرار حوزه های نرم افزاری کار و انتقال دانش و آگاهی های لازم به نیروی انسانی در نحوه بکارگیری امکانات است. وی خاطرنشان کرد: فقط در این صورت است که می توان انتظار تحول در مقوله هوشمندسازی داشت.
 
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران هوشمندسازی را نهضتی برشمرد که در حوزه دستاوردهای علمی وجود دارد و نمی توان از آن غافل شد و یا به راحتی از کنار آن گذشت. وی بیان کرد: در این راستا همه مدیران شهرستانی و کسانی که با نگاه علمی به موضوع تکثیر دانش می اندیشند، برای بهره گیری هر چه بهتر دانش آموزان از علوم باید یکپارچه و یکسان عمل کنند.
منبع
ایرنا
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

مدل ریاضی برای بررسی مکانیکی نانو لوله‌های کربن ارائه شد
مقابله با شکارچیان با سلاح جدید ریاضیات
بازگشت تيم المپياد رياضی دانش آموزی به کشور
نخستین جایزه «دکتر بهبودیان» انجمن آمار ایران به سه ریاضیدان اعطا شد
۲ میلیارد تومان برای هوشمندسازی مدارس خوزستان در سال ۹۴ اختصاص یافت
دکتر لطفی زاده، نویسنده چهل و ششمین مقاله پراستناد تاریخ علم
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی گوگل در چین راه اندازی می‌شود
ضرورت معرفی خوارزمی به عنوان دانشمند بزرگ ایرانی
چهل و چهارمین كنفرانس ریاضی ایران در مشهد برگزار می شود