شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۲ 5391 0 1

مادرید - نتایج یك تحقیقات بین المللی از افراد بزرگسال در اسپانیا نشان داده است مردم این كشور اروپایی، ریاضیات نمی دانند و در قرائت متون نیز به شدت ضعیف هستند.  

اسپانیایی ها ریاضی بلد نیستند!

به گزارش ایرنا، این نتیجه از امتحان مهارت های اساسی‌ جمعیت بالغ كه از سوی سازمان همكاری اقتصادی و توسعه در ۲۳ كشور عضو آن انجام شده، بدست آمده و معلوم شده است اسپانیا آخرین كشور در ریاضی و یكی‌ به آخر در زمینه خواندن متون است. 
 
به گفته تلویزیون دولتی اسپانیا، نتایج بدست آمده نشان می دهد فقط ۳۱ درصد اسپانیاییها قادر به انجام یك محاسبه ساده هستند و ۲۷ درصد آنها می توانند یك متن كوتاه را براحتی بخوانند. 

روزنامه ال پاییس چاپ مادرید هم نوشت: امتحان یادشده كه به برنامه بین المللی برای ارزیابی دانش افراد بالغ شهرت دارد، عملكرد درك خواندن و درك ریاضی را بین افراد ۱۶ تا ۶۵ سال مورد ارزیابی قرار می‌ دهد. 

بر اساس این گزارش، نتایج بدست آمده حكایت از آن دارد كه اسپانیا در زمینه درك خواندن در فاصله ۲۰ امتیازی و از نظر درك ریاضی در فاصله ۲۲ امتیازی با متوسط كشورهای سازمان همكاری اقتصادی و توسعه قرار دارد، به گونه ای كه ۳۰ درصد اسپانیاییها از این نظر به شدت ضعیف هستند حال آنكه میانگین كشورهای عضو این سازمان و اتحادیه اروپا ۱۷ درصد است. از سوی دیگر، در حالی كه فقط پنج درصد اسپانیایی ها در سطح عالی درك ریاضی و متون قرار گرفته اند، میانگین آن در سطح سازمان همكاری اقتصادی و اتحادیه اروپا ۱۲ درصد است. 

به نوشته روزنامه ال پاییس، این وضعیت نشان می دهد قانون آموزش عمومی اسپانیا كه از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۶ در این كشور اعمال می شد، موفقیتی در زمینه بهبود درك متون و ریاضیات مردم آن نداشته است. 
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

اسامی نفرات برتر کنکور سراسری سال 1394 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی
روز جهانی کتاب کودک ۱۴۰۴ (2025) مبارک
یک دانش آموز سبزواری به مسابقات جهانی ریاضی راه یافت
معادله
میرزاخانی نام ایران را در تاریخ ریاضی دنیا ماندگار کرد
برگزاری جشنواره ابتکارات و خلاقیت های مدیران مدارس ابتدایی کردستان
روابط اجتماعی عامل تقویت ذهن در سالمندی
دکتر فریده فیروزبخت، ریاضیدان ایرانی درگذشت
خبرگزاری ایبنا: راهنمای نوجوانان برای شناخت هوش‌های چندگانه