سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ 2975 0 1

هوش مصنوعی مایکروسافت تصاویر موجود در نرم افزارهای Word و PowerPoint را برای کاربران نابینا تشریح می کند.

هوش مصنوعی برای کمک به نابینایان وارد نرم افزار آفیس می شود

هوش مصنوعی مایکروسافت تصاویر موجود در نرم افزارهای Word و PowerPoint را برای کاربران نابینا تشریح می کند.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از گاردین، قرار است در مجموعه جدید نرم افزارهای آفیس شرکت مایکروسافت از نوعی فناوری هوش مصنوعی استفاده شود که با استفاده از الگوریتم خاصی، امکان تشریح تصاویر گرافیکی موجود در نرم افزارها را برای کاربران فراهم کند. بدین ترتیب زمانی که این فایل ها در برابر افراد نابینا قرار می گیرد، ابزارهای کامپیوتری که برای ترجمه اطلاعات موجود در صفحه نمایش به صوت طراحی شده اند، فعال شده و این اطلاعات را در اختیار کاربر می گذارند.

شرکت مایکروسافت برای دستیابی به این هدف از فناوری Computer Vision Cognitive Service بهره می برد. این فناوری با استفاده از شبکه های عصبی کار می کند که با استفاده از تکنیک های آموزشی خاص، قادرند محتوای تصاویر را به درستی درک کنند. 

در وبلاگ آفیس 360 در این رابطه آمده است: « فرآیند آموزش این ماشین ها به گونه ای است که هرچه کامپیوترهای ارائه دهنده این خدمات بیشتر مورد استفاده کاربران قرار گیرند، کیفیت خدمات نیز بهبود می یابد و در مدت زمان لازم برای ایجاد ارایه های غنی از اطلاعات چندرسانه ای، صرفه جویی می شود.»

شرکت فیس بوک نیز در ماه آوریل خبر از ارایه ویژگی مشابهی داد که قادر است تصاویر گرافیکی را توصیف کند. فعالان این صنعت از فناوری هوش مصنوعی به منظور بهبود دسترسی کاربران به اطلاعات و تبدیل تصاویر و فایل های ویدیویی به محتوایی ارزشمندتر بهره می برند. 
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
ثبت‌نام ۵۲۱ نفر برای شرکت در پانزدهمین کنفرانس آموزش ریاضی کشور
تبریک سال 2024 (سال اژدها)
بازتاب خبر تلخ درگذشت نابغه ایرانی در رسانه‌های خارجی
سخنرانی علمی «خوارزمی؛ ریاضی‌دان، منجم و جغرافی‌دان»
بانک تصاویر هیجانی ایرانی تهیه شد
تقویت عملکرد مغز با پای برهنه دویدن
چرا برخی افراد نسبت به آلزایمر مصون هستند؟
استرس مزمن و شدید به حافظه کودکان لطمه می زند.