شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
يکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ 3456 0 2

محققان آمریکایی با ترکیب فناوری هدست نوار مغزی و اپلیکیشن دستیار ارتباطات، برای اولین‌ بار فرایند مکالمه با فکر کردن را امکان‌پذیر ساختند.

تولید ابزاری هوشمند برای بیماران «اوتیسم»

محققان آمریکایی با ترکیب فناوری هدست نوار مغزی و اپلیکیشن دستیار ارتباطات، برای اولین‌ بار فرایند مکالمه با فکر کردن را امکان‌پذیر ساختند. این فناوری جدید که توسط شرکت Smartstones توسعه یافته می‌تواند به بیمارانی که از مشکلات تکلم رنج می‌برند کمک کند.
 
این هدست یک ابزار ارزشمند برای کسانی است که از شرایطی نظیر پارکینسون یا مشکلات ارتباط کلامی مانند ALS،( اوتیسم و فلج مغزی) یا از آسیب های مغز و ستون فقرات که مانع از مهارت‌های حرکتی فرد می‌شود رنج می برند.
 
این هدست دارای یک برنامه کاربردی است که به محض فکر کردن کاربر به یک موضوع خاص ، امواج مغزی وی خوانده شده و از طریق بلوتوث به این برنامه کاربردی ارسال می‌شود و این برنامه عبارت مورد نظر را با صدای بلند بیان می‌کند. کاربران همچنین می‌توانند پیام‌های مورد نظر را تنها با قدرت فکر به دستگاههای دیگر ارسال کنند.
 
هدست مکالمه مغزی در واقع بخش ظاهری دستگاه است و عملکرد اصلی این فناوری در اپلیکیشن یا نرم‌افزار انجام می‌شود، به‌طوری‌که در مرحله اول امواج مغزی توسط هدست ثبت و سیگنال مورد نظر از طریق بلوتوث به نرم‌افزار منتقل می‌شود. سپس نرم‌افزار با تبدیل پالس‌های مغزی به کلمات قابل مفهوم، به کاربران در ایجاد ارتباط کلامی از راه فکر کردن کمک می‌کند.
 
گیل تروینو، مدیر تولید شرکت Smartstones اظهار کرد: استفاده از این سیستم برای کاربران راحت و جذاب است، چرا که عملکرد این نرم‌افزار شبیه سیستم سخنگوی استیون هاوکینگ دانشمند پرآوازه است.
 
کار با این سیستم جدید در مقایسه با سیستم‌های دیگر بسیار آسان است و می‌تواند آینده بهتری را برای افرادی که از ناتوانی های مذکور رنج می‌برند رقم بزند.
Smartstones با سازمان غیر انتفاعی Pathpoint برای آزمایش این فناوری همکاری داشته و اعلام کرده است که نتایج به دست آمده بسیار امیدوار کننده می‌باشد.
منبع
ایسنا

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
معادله
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
شباهت تالاموس مغز و ترموستات