شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ 3948 0 3

محققان دانشگاه MIT نرم افزاری ابداع کرده اند که با استفاده از آن می توان به تشخیص پارکینسون از روی سرعت تایپ کردن افراد امیدوار بود.

به لطف نرم افزار محققان MIT صورت می گیرد؛

پنجره ای رو به مغز: تشخیص پارکینسون از روی سرعت تایپ کردن

محققان دانشگاه MIT نرم افزاری ابداع کرده اند که با استفاده از آن می توان به تشخیص پارکینسون از روی سرعت تایپ کردن افراد امیدوار بود. به گزارش خبرگزاری مهر، تفاوتی نمی کند چه با تلفن همراه هوشمند باشد یا دستگاه کارت خوان بانکی و البته صفحه کلید رایانه، بسیاری از مردم در سراسر جهان بخش قابل توجهی از وقت خود را در طول شبانه روز صرف تایپ کردن می کنند.
 
اکنون گروهی از محققان دانشگاه MIT از این عادت رفتاری به ظاهر ساده برای تشخیص یکی از پیچیده ترین بیماری های عصر حاضر یعنی پارکینسون استفاده می کنند.
 
قلب تپنده این ابتکارعمل، نرم افزاری است که با ضریب بالایی از دقت و حساسیت می تواند سرعت تایپ کردن افراد را سنجیده و از روی آن امکان تشخیص ابتلا به پارکینسون را نشان دهد.
 
برای تایپ یک کلمه، مغز باید سیگنالهایی را از طریق نخاع به رشته های عصبی موجود در انگشتان ارسال کند. درصورتیکه که سیستم عصبی مرکزی عملکرد صحیحی داشته باشد، فرآیند تایپ کردن باید با سرعت پایدار و قابل قبولی صورت گیرد.
 
با این حال برخی شرایط نظیر بدخوابی یا کم خوابی – که به نوعی موتور مهارت در انسان را کند می کند- می تواند بر فرآیند تایپ کردن تأثیر بگذارد.
 
اما گذشته از فاکتور شرایط، بیماری ها نیز قابلیت اثرگذاری بر سیستم عصبی مرکزی بدن را نیز دارند، بیماری هایی نظیر پارکینسون.
 
نرم افزاری که محققان دانشگاه MIT ابداع کرده اند سرعت تایپ کردن را سنجیده و بر اساس آزمایشاتی که با آن صورت گرفته، مشخص شده است افراد خواب آلود یا کم خوابیده با سرعت های متغیری حروف و کلمات را تایپ می کنند.
 
این محققان که نام پروژه خود را "پنجره ای رو به مغز" گذاشته اند متوجه شده اند همین فرآیند درخصوص افرادی که به سطحی از پارکینسون مبتلا هستند نیز دیده می شود.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
معادله
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
شباهت تالاموس مغز و ترموستات