چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ 6314 0 4

کم خوابی یا دیر خوابیدن کودکان در عملکرد تحصیلی آنان به خصوص درس ریاضی تأثیر می‌گذارد.

دانش‌آموزان کم‌خواب در درس ریاضی ضعیف هستند

کم خوابی یا دیر خوابیدن کودکان در عملکرد تحصیلی آنان به خصوص درس ریاضی تأثیر می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری فارس، مجموعه‌ای از مطالعات انجام شده در ارتباط با خواب کودکان محصل توسط یک تیم از دانشگاه مک گیل در مونترال انجام شد و محققان ارتباط خواب محصلان را با درس ریاضیات و درس زبان آنها مورد بررسی قرار دادند.
 
محققان خواب کودکان 7 تا 11 ساله را مورد بررسی قرار دادند و توسط اکتی گرافی که یک دستگاه سنجش خواب است چند روز دانش‌آموزان را تحت نظر داشتند.
 
یکی از محققان گفت: به نظر ما بی‌خوابی بر روی عملکرد محصلان در مدرسه و مهم‌تر از آن بر روی درس ریاضی و زبان اثر می‌گذارد. نتایج نشان دادند کیفیت خواب و تعادل در خواب بین مدت زمان خواب واقعی و زمان صرف شده در تختخواب با نتایج بهتری همراه است و نتایج خوبی برای درس‌های ریاضی و زبان دارد.
 
خواباندن کودک در ابتدا، کار آسانی نیست اما باید به طور منظم آنها را در ساعتی مشخص خواباند؛ وقتی معلم یا والدین متوجه می‌شوند کودک در درس‌ها ضعیف شده است این منعکس کننده مشکلات خواب دانش‌آموز است.
 
در واقع کودکانی که کمبود خواب دارند ذهن آنها درست عمل نمی‌کند و در صورت مشاهده ضعیف شدن کودک در درس باید به غیر از معاینه معمولی توسط پزشک، به خواب کودک نیز توجه کرد.
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

برگزاری جشنواره ریاضیات خلاق (آی مت) ۱۴۰۳
رونمایی از ربات امدادگر مجازی/ جستجوی هوشمند مجروحان در هنگام زلزله
نابغه یازده ساله مدرک دانشگاهی گرفت
اقدام تحسین برانگیز گوگل در سالگرد تولد ابوریحان بیرونی
دانش‌آموزانی که صبحانه می‌خوردند، نمره ریاضی بهتری می‌گیرند
حل کشمکش‌های انسانی با فرمول ساده ریاضی
ابداع بازی با حروف و اعداد فارسی و ریاضی
انتقاد یک مقام مسئول از توسعه بی رویه مدارس استعداد درخشان
دانش آموز کرمانشاهی رتبه اول کشوری ریاضی را به خود اختصاص داد