چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ 5597 0 1

کودکانی که قبل از سن مدرسه در وعده صبحانه تخم‌مرغ مصرف می‌کنند، نسبت به سایر کودکان IQ بالاتری دارند.

هوش را به کودکتان تزریق کنید

کودکانی که قبل از سن مدرسه در وعده صبحانه تخم‌مرغ مصرف می‌کنند، نسبت به سایر کودکان IQ بالاتری دارند. "نسیم عبداللهی" کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: زرده تخم‌مرغ غنی از ریز مغذی‌هاست و مصرف آن سبب افزایش کلسترول خوب و همچنین ویتامین D می‌شود، کودکانی که قبل از سن مدرسه در وعده صبحانه تخم‌مرغ مصرف می‌کنند پر انرژی‌تر بوده و IQ بالاتری دارند، در زنان باردار نیز مصرف تخم‌مرغ سبب افزایش هوش نوزاد در آینده می‌شود.
 
وی افزود: در صورتیکه می‌خواهید وزن کم کنید، تخم‌مرغ بسیار خوب است و جلوی گرسنگی را می‌گیرد و مصرف آن در صبحانه می‌تواند تا هنگام ناهار کالری مورد نیاز بدن را تامین کند. تخم‌مرغ همچنین احتمال نابینایی در افراد مسن را به دلیل داشتن ماده‌ای به نام لوتئین کاهش می‌دهد.
 
عبداللهی اذعان داشت: تخم‌مرغ غنی از امگا 3 است و به سلامت مغز، جریان بهتر خون و کاهش احتمال بیماریهای قلبی کمک می‌کند، تخم‌مرغ حاوی مقادیر فراوانی پروتئین نیز هست و به پوست و ماهیچه‌ها کمک می‌کند.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تشخیص هوش افراد از روی چهره
همایش کشوری روش تدریس کتاب های نونگاشت ریاضی
جان نش، ریاضی‍دان 'ذهن زیبا' در در یک تصادف درگذشت
رتبه‌های ممتاز کنکور در اختیار دختران
روابط اجتماعی عامل تقویت ذهن در سالمندی
اسامی نفرات برتر کنکور سراسری سال 1394 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی
رتبه یک کنکور ریاضی ۹۶: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده ام
هوش مصنوعی مایکروسافت متن های ناخوانا را خواندنی می کند
«مریم میرزاخانی» با رفتنش بار دیگر تیتر یک روزنامه‌ها شد