يکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵
پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ 5147 0 1

مسابقات رنگ همانندی 15 اردیبهشت ماه با حضور تیم های دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

مسابقه دانشجویی خلاقیت رنگها برای اولین بار برگزار می‌شود

مسابقات رنگ همانندی 15 اردیبهشت ماه با حضور تیم های دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات رنگ همانندی توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر 15 اردیبهشت ماه برگزار می شود که در این مسابقات تیم های دانشجویی طی دو مرحله با یکدیگر به رقابت می پردازند.

تیم های شرکت کننده در مسابقه رنگ همانندی متشکل از سه دانشجو است که باید یکی از اعضای تیم دانشجوی کارشناسی ارشد باشد تا این فرد بتواند دیگر اعضای تیم را در روند برگزاری مسابقه همیاری کند. این مسابقه در دو مرحله برگزار می شود که در مرحله نخست تیم ها در حوزه خلاقیت ترکیب رنگ با یکدیگر به رقابت می پردازند.

بنابراین گزارش، در مرحله دوم تیم های منتخب مرحله اول در حوزه فیزیک رنگ و تدوین معادله با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در پایان سه تیم به عنوان تیم های برنده انتخاب خواهد شد. مسابقات رنگ همانندی برای نخستین بار است که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

ادعای ساخت دستگاهی که ذهن‌ها را می‌خواند!
دهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، چهارشنبه آغاز می شود
استعداد ریاضی دانش آموزان ایرانی بالفعل نیست/ برگزاری همایش ریاضیات موثر درتوسعه کشور
دو مدال طلا و چهار برنز دستاورد شریفی‌ها در مسابقات جهانی ریاضی
تیم امید شیراز قهرمان مسابقات شطرنج فارس شد
40 هزار مدرسه در کشور هوشمندسازی شده است
کانال تلویزیون را با قدرت ذهن عوض کنید
چرتکه خانه ریاضیات اصفهان به کار افتاد
تماشای مغز در حین حل مسایل ریاضی