شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
جمعه ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ 3520 0 1

پژوهشگران دانشگاه "کورنل" برای مقابله با دزدیدن و شکار فیل‌ها دست به دامن هوش مصنوعی شده‌اند.

هوش مصنوعی به کمک فیل‌ها می‌آید

پژوهشگران دانشگاه "کورنل" برای مقابله با دزدیدن و شکار فیل‌ها دست به دامن هوش مصنوعی شده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، پروژه نظارت بر فیل‌ها از دانشگاه کورنل(Cornell)، یک تلاش پژوهشی است که از طریق ضبط صوت، بر فیل‌های جنگل‌های آفریقا نظارت می‌کند.
 
بخشی از این پروژه به حفاظت و ردیابی جمعیت فیل‌ها از طریق نظارت بر حرکات آنها و در نهایت، محافظت از آنها در مقابل شکارچیان و دزدان می‌پردازد. اما این پروژه هر سه ماه یک بار، هفت ترابایت داده تولید می‌کند و 12 هفته طول می‌کشد تا محققان آنها را تجزیه و تحلیل کنند. این میزان از زمان، امکان هرگونه پاسخ به تهدید را از بین می‌برد، اما استفاده از هوش مصنوعی، به وسیله تسریع تجزیه و تحلیل داده‌ها، واکنش به موقع را ممکن می‌سازد.
 
این پروژه موسوم به Elephant Listening Project با همکاری یک استارتاپ موسوم به Conservation Metrics اجرا می‌شود که از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل داده‌های صوتی استفاده می‌کند و به طور چشمگیری میزان زمان تحلیل داده‌ها را کاهش می‌دهد.
 
"پیتر ورژ" مدیر این پروژه گفت: کار مهمی که این همکاری انجام می‌دهد، سرعت بخشیدن به کارها است. بنابراین ما می‌توانیم به افرادی که پارک ملی را اداره می‌کنند نشان دهیم که می‌توانیم اطلاعاتی را به آنها ارائه کنیم که تغییر ایجاد می‌کند. اگر یک سال طول بکشد تا ببینیم فیل‌ها در جنگل چه کار می‌کنند، برای انجام هر فعالیتی خیلی دیر است.
 
در حال حاضر تعداد فیل‌های موجود در جنگل‌های آفریقای مرکزی حدود 40 هزار راس تخمین زده می‌شود که طی دهه گذشته تقریبا 60 درصد کاهش یافته است و شکارچیان هنوز یک تهدید بزرگ هستند.
 
دانشمندان دریافته‌اند که حدود 25 هزار فیل جنگلی در گابن طی سال‌های 2004 تا 2014 کشته شده‌اند و تنها در همین هفته، لاشه نزدیک به 90 فیل که در هفته‌های اخیر در نزدیکی منطقه حفاظت شده شکار شده‌اند، کشف شد. تاکنون هوش مصنوعی این پروژه توانسته است تا زمان تجزیه و تحلیل داده‌ها را به 22 روز کاهش دهد و قصد دارد این زمان را کوتاه‌تر کند.
 
این شرکت اخیرا از برنامه هوش مصنوعی مایکروسافت کمک مالی دریافت کرده است. این پول می‌تواند توسعه پروژه و در نتیجه زمان تجزیه و تحلیل را به یک روز کاهش دهد.
کلمات کلیدی
سایر اخبار و تازه های پیشنهادی آی هوش:

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
معادله
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
شباهت تالاموس مغز و ترموستات