شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۸ 4993 0 1

حفظ و طبقه‌بندی مطالب برای دانش‌آموزان آینده اهمیت کمتری خواهد داشت

تضمین آینده شغلی بهتر دانش‌آموزان با روش‌های جدید آموزشی

به نقل از استادی نیوز، محققان چنین اظهار کرده اند:
آموزش در مدارس امروز باید به گونه‌ای باشد که مهارت‌های قرن بیست و یکم را به دانش‌آموزان آموزش دهد و آنان را برای دنیای کار آینده آماده کند.
 
بر اساس گزارش شرکت پرایس واتر هاوس کوپرز در انگلیس، با عنوان نیروی کار آینده، آمده است که باید مدارس تغییراتی در ساختار خود ایجاد کنند تا دانش‌آموزان برای آینده کاری آماده شوند و یاد بگیرند که چگونه در سنین پایین، مهارت‌های نرم (توانایی برقراری ارتباطات، تفکر خلاق، اخلاق و وجدان کاری، کار گروهی، تصمیم‌گیری، مثبت‌نگری، مدیریت زمان، انگیزه، انعطاف‌پذیری، توانایی حل مسئله و حل منازعه) را فرا گیرند تا از آن‌ها در کنار فناوری‌های جدید، مانند اتوماسیون، روباتیک و هوش مصنوعی استفاده کنند.
 
حفظ و طبقه‌بندی مطالب برای دانش‌آموزان آینده اهمیت کمتری خواهد داشت، زیرا این موارد توسط ربات‌ها انجام خواهد شد.
 
دانش‌آموزان امروز باید در توانایی‌های خود، سازگاری ایجاد کنند تا در یادگیری دانش‌جدید موفق باشند. دانش‌آموزان باید بدانند که نه تنها موضوعات جدید، بلکه روش‌های جدید یادگیری نیز حائز اهمیت هستند.
 
از مدارس انتظار می‌رود که مهارت‌های قرن بیست و یکم را همراه با ارتباط، همکاری، تفکر خلاق و انتقادی به دانش‌آموزان آموزش دهند. دانش‌آموزان امروز باید مبتکر، دارای قدرت تحلیل، سازگاری با اوضاع، قدرت انتقال سریع و انعطاف پذیری بوده و قادر به برقراری ارتباط موثر با دیگران نیز باشند.
 
امروزه مدارس شبانه‌روزی با در نظرگرفتن فعالیت‌های بیشتر و استفاده از رویکردهای مختلف در یادگیری سعی دارند تا مهارت‌های جدید را به کودکان آموزش دهند و آنان را با دنیای کار سازگار کنند.
 
تمرکز آموزش در گذشته بیشتر بر روی علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات بود، اما امروزه بیشتر مدارس، هنر را هم به این مجموعه اضافه کرده‌اند.
 
هنرهای نمایشی در آموزش، مانند موسیقی و تئاتر، به دانش‌آموزان اجازه می‌دهد تا ذهن و جسم خود را با بیان خلاقانه و مشارکت توسعه دهند و همچنین اعتماد به نفس و عزت نفس خود را بالا ببرند. این مدارس در ایالات‌متحده با روش‌های آموزشی به شیوه جذاب، دانش‌آموزان را با مهارت‌های قرن بیست و یکم آشنا می‌کنند تا در آینده  از آن‌ها استفاده نمایند.
 
برخی از این مراکز آموزشی عبارتند از:
مرکز هنری (IDYLLWILD ARTS ACADEMY) در ایدیل وایلد پاین کوو، کالیفرنیا
این مدرسه شبانه‌روزی در کالیفرنیا، دانش‌آموزان را برای ورود به دانشگاه آماده می‌کند و از سراسر جهان دانش‌آموز می‌پذیرد و هنرهایی مانند تئاتر، موسیقی، فیلم‌سازی و هنرهای تجسمی را آموزش می‌دهد.
 
از آنجا که خلاقیت، مهم‌ترین موضوع در آموزش مهارت‌های قرن بیست و یکم است، آموزش هنر می‌تواند، دانش‌آموزان را برای آینده کاری آماده کند و به آنان اجازه دهد تا خلاق باشند. بنابراین دانش‌آموزان با این سیستم آموزشی نسبت به آموزش‌های سنتی، آمادگی بیشتری برای دستیابی به مشاغل جدید خواهند داشت.
 
دانش‌آموزانی که مهارت‌های هنری فرا می‌گیرند، در آینده فردی با اعتماد به نفس و خلاق می‌شوند و می‌توانند با محیط‌های مختلف سازگار شوند. این مدرسه دانش‌آموزان را برای آینده‌ای با قابلیت ارتباط در سطح جهانی آماده می‌کنند.
 
دبیرستان پسرانه (WOODBERRY FOREST SCHOOL) در ویرجینیا امریکا
دانش‌آموزان در این مدرسه از طریق تعامل با تجربیات در داخل و خارج از کلاس، اعتماد به نفس، مقاومت و استقلال را همراه سایر مهارت‌های قرن بیست و یکم آموزش می‌بینند. در کنار یک برنامه درسی سخت آکادمیک، دانش‌آموزان بر اساس علاقه خود، ورزش یا هنر را فرا می‌گیرند.
 
دانش‌آموزان با توانایی تفکر انتقادی، یادگیری را به صورت مادام‌العمر آموزش می‌بینند، زیرا روش‌های تدریس در این مدرسه طوری است که دانش‌آموزان را متفکر پرورش می‌دهد و حس کنجکاوی آنان را برمی‌انگیزد. آنان با معلمان روابط خوبی دارند و مورد توجه آنان هستند و این روش در ایجاد هویت دانش‌آموزان بسیار موثر است.
 
مدرسه شبانه‌روزی BERKSHIRE SCHOOL در شفیلد، ماساچوست
این مدرسه کلاس نهم تا دوازدهم دارد و دوره تحصیلی سخت و آکادمیک ارائه می‌دهد. در این مدرسه، رهبران و اندیشمندان نوآور آینده پرورش پیدا می‌کنند و در آنان انگیزه و اعتماد به نفس ایجاد می‌کنند تا در معرض ریسک قرار گیرند و بتوانند مهارت‌های قرن بیست و یکم را فرا گیرند.
 
برنامه درسی دراین مدرسه طوری است که دانش‌آموزان را با چالش مواجه می‌کند و معلمان با استعداد و علاقه‌مند در این مدرسه تدریس می‌کنند.
 
برنامه آموزشی آن نیز دانش‌آموزان را ترغیب می‌کند تا از تجربیات دنیای واقعی درس بگیرند و ذهن خود را برای مواجه شدن با مشکلات آینده آماده کنند.
 
فعالیت‌های خارج از برنامه درسی در این مدرسه بسیار زیاد است و این فعالیت‌ها شامل هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و فعالیت‌های ورزشی است.
منبع
ایسنا

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

قواعد بخش پذیری بر اعداد  1 تا 20
زندگینامه ریاضیدانان: جان فوربز نش
پس‌ خبا؛ فن بهسازی حافظه
زندگینامه بزرگان ریاضی: سرینیواسا رامانوجان
طنز ریاضی: اثبات 5=2+2
سیستم عدد نویسی رومی
زندگینامه ریاضیدانان: دکتر یحیی تابش
اندیشه بزرگان در مورد ریاضیات
قضایای ناتمامیت گودل