شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ 2749 0 1

به گفته محققان، چرت زدن در بعد از ظهر، موجب هوشیاری ذهن شما می گردد.

محققان می گویند؛

تاثیر چرت نیمروزی بر هوشیاری ذهن

به گفته محققان، چرت زدن در بعد از ظهر، موجب هوشیاری ذهن شما می گردد. به گزارش خبرنگار مهر، توصیه خواب نیمروزی، موضوع جدیدی نیست، به ویژه در کشورهای گرم تر مانند اسپانیا. محققان به مدت طولانی مزایای چرت پس از ناهار را مورد مطالعه قرار دادند. یک مطالعه جدید مشخص می کند زمان بهینه ای که سالمندان باید برای بهبود عملکرد ذهنی خود در بعد از ظهر بخوابند، حدود یک ساعت است.
 
یافته های تحقیق در مجله انجمن طب سالمندان آمریکا مبتنی بر نظرسنجی از تقریبا ۳۰۰۰ فرد مسن چینی در مورد عادات چرت زدن و اطلاعاتی از عملکرد شناختی آنها است. این مطالعه نشان داد در مقایسه با افرادی که چرت نمی زدند یا افرادی که برای مدتی بیش از ۹۰ دقیقه یا کمتر از ۳۰ دقیقه می خوابیدند، کسانی که بعد از ناهار مقدار متوسطی از زمان را چرت می زدند (بیشتر آنها نزدیک به ۶۰ دقیقه می خوابیدند)، به طور کلی عملکرد شناختی بهتری داشتند.
 
بر اساس نتایج به دست آمده، چرت نسبتا طولانی می تواند بخش مهمی از بهینه سازی عملکرد شناختی در افراد مسن باشد، در نتیجه موجب کاهش خطر وابستگی عملکردی و کیفیت پایین زندگی می شود.
 
بنیاد بهداشت در پیری، یک گروه غیر انتفاعی که توسط انجمن طب سالمندان آمریکا تاسیس شده است، در بیانیه ای اعلام کرد عملکرد ذهنی بین کسانی که زمان متوسطی می خوابند و بقیه، در رابطه با انتظار افزایش پنج ساله در سن، مشابه است اما کاهش روانی گروه دوم بین چهار تا شش برابر بیشتر است. چرت یک ساعته بعد از ناهار می تواند مزایای زیادی برای عملکرد ذهنی داشته باشند.
 
این مطالعه همچنین برای کسانی که نگران این هستند که چرت زدن در طول روز، خواب شبانه آنها را مختل کند، بیان کرده است افرادی که طولانی ترین چرت بعد از ناهار را دارند، طولانی ترین خواب در شب را  نیز تجربه می کنند. در حالی که افرادی که در طول روز اصلا نمی خوابند، کوتاه ترین خواب شبانه را دارند. با این حال، این بدان معنا نیست که عادت چرت زدن در روز بر خواب شب تاثیر دارد یا بالعکس؛ چرا که توضیح قطعی در این خصوص ارائه نشده است.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
معادله
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
دومین دوره مسابقات ملی دانشجویی و دانش آموزی دومینو برگزار شد
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
شباهت تالاموس مغز و ترموستات