چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
يکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ 4361 0 1

شش نفر از دانش آموزان استان مرکزی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی و چرتکه ۲۰۱۶ که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

درخشش۶ دانش‌آموز مرکزی در مسابقات‌جهانی محاسبه ذهنی ریاضی

شش نفر از دانش آموزان استان مرکزی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی و چرتکه ۲۰۱۶ که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آموزش و پرورش استان مرکزی، در مسابقات بین المللی محاسبات سریع ذهنی ریاضی که در کشور امارات  برگزار شد، از بین ۳۳ کشور شرکت کننده تیم ۱۶۱ نفره ایران مقام اول جهان را کسب کرد.
 
براساس این گزارش، در این مسابقات آیلین یعقوبی نژاد دانش آموز پایه اول ناحیه دو شهرستان اراک در سطح ELEMENTRY B موفق به کسب مقام اول شد و محمد صدرا شیخی و دینا دوخایی از اراک و مانی شریف زاده از ساوه، مقام دوم را در سطح INTERMEDIATE A  کسب کردند.
 
همچنین مقام سوم سطح B  INTERMEDIATE و ELEMENTRY A را به ترتیب فاطمه نادری بولداجی از اراک و آنیتا مهاجری از خمین به دست آوردند.
 
کسب رتبه اول کشوری در رشته فتومیکروگراف توسط دانش آموزان اراکی
بنابراین گزارش، همچنین دانش آموزان دبیرستان فرزانگان آموزش و پرورش ناحیه دو اراک، رتبه اول کشوری در رشته فتومیکروگراف را در سومین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری کشور کب کردند. زهرا حیدری و زهرا عابدی از دبیرستان فرزانگان دو، در سومین جشنواره زیست فناور نهاد ریاست جمهوری در رشته فتومیکرو گراف، حائز رتبه اول شدند.

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

برگزاری جشنواره ریاضیات خلاق (آی مت) ۱۴۰۳
نابغه یازده ساله مدرک دانشگاهی گرفت
«مریم میرزاخانی» با رفتنش بار دیگر تیتر یک روزنامه‌ها شد
رونمایی از ربات امدادگر مجازی/ جستجوی هوشمند مجروحان در هنگام زلزله
نابغه ۸ ساله بلژیکی وارد دانشگاه می‌شود
ثبت رکورد آزمون سطح بالای ریاضی توسط یک دانش‌آموز ۱۱ ساله
اقدام تحسین برانگیز گوگل در سالگرد تولد ابوریحان بیرونی
دانش‌آموزانی که صبحانه می‌خوردند، نمره ریاضی بهتری می‌گیرند
کودک نابغه ۱۰ ساله در دانشگاه زوريخ رياضی می‌خواند