شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۲ 3038 0 3

نتایج یک مطالعه بین‌المللی گسترده روی استانداردهای آموزشی نشان‌دهنده ضعف مهارت‌های محاسباتی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مقایسه با سطح مهارتی این قشر از جامعه در سایر کشورهای توسعه‌یافته است.

سازمان همکاری‌ اقتصادی و توسعه هشدار داد

کمبود مهارت‌های ریاضی در دانشجویان اروپایی

نتایج یک مطالعه بین‌المللی گسترده روی استانداردهای آموزشی نشان‌دهنده ضعف مهارت‌های محاسباتی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مقایسه با سطح مهارتی این قشر از جامعه در سایر کشورهای توسعه‌یافته است.
 
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به رغم سرمایه‌گذاری وسیع اتحادیه اروپا طی سال‌های اخیر در عرصه آموزش عالی،‌ این مطالعه نشان داده است که یک پنجم جمعیت کاری در این منطقه با مشکل کمبود سواد و مهارت‌های محاسباتی مواجه هستند. همچنین یک پنجم افراد بالغ نیز از مهارت‌های کامپیوتری مورد نیاز برای استفاده موثر از فن‌آوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی محرومند.
 
گزارش سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD)‌ با عنوان «چشم‌انداز مهارت‌ها در سال 2013» در واقع نخستین ارزیابی از سطح سواد افراد 16 تا 65 ساله برای حل مسائل ریاضی مبتنی بر دانش کامپیوتری در 24 کشور عضو این سازمان است. بر پایه این گزارش نه تنها سطح کلی این مهارت‌ها در اروپا اندک است بلکه شاهد تفاوت فاحش این فاکتور مهم در میان کشورهای مختلف نیز هستیم.
 
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتی‌ورلدنیوز، به عنوان مثال در حالی که در کشورهای ایرلند، فرانسه،‌ لهستان و انگلیس از هر پنج نفر یک نفر با مشکل سواد پایین خواندن و ریاضی مواجه است و این رقم در کشورهای اسپانیا و ایتالیا به یک سوم افزایش می‌یابد. از سوی دیگر در حالی که بیش از 40 درصد افراد بالغ در هلند، فنلاند و سوئد از مهارت بالای حل مسائل ریاضی با استفاده از دانش کامپیوتری برخوردارند اما تقریبا یک پنجم افراد بالغ در کشورهای اسپانیا، ایتالیا، قبرس،‌ لهستان و اسلواکی حتی تجربه کار کردن با کامپیوتر را ندارند.
 
کشورهای انگلیس و ایرلند شمالی همچنین در سواد محاسباتی، وضعیت ضعیفی داشته و در میان 24 کشور عضو OECD در رده 16 قرار دارند. در این گزارش، ژاپن در سطح جهانی در زمینه مهارت‌ها وضعیت بهتری دارد و کشورهای غیراروپایی کانادا و آمریکا که جزو اقتصادهای بزرگ جهان هستند نتایجی متفاوت‌تر از کشورهای اروپایی به دست نیاورده‌اند.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
تشخیص هوش افراد از روی چهره
تبریک رییس انجمن ریاضی ایران به پروفسور میرزاخانی
معادله
«اصطلاحنامه ریاضیات» منتشر شد
دختری که از اینشتین هم باهوشتر است!
مراسم یادبود نابغه ریاضی، جمعه در تهران
حل یک معمای 40 ساله درباره گیرنده‌های مغز
خانه ریاضیات انزلی نشان شایستگی طرح ترویج ریاضیات کشور را دریافت کرد