دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ 4228 0 2

مطالعات جدید دانشمندان نشان داده‌ است افزایش سن بر عملکرد مغز تاثیری ندارد.

نظریه جدید دانشمندان: مغز پیر نمی‌شود

مطالعات جدید دانشمندان نشان داده‌ است افزایش سن بر عملکرد مغز تاثیری ندارد. به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، نتایج تحقیقات حاکی از آن است که افزایش سن در افراد منجر به این می‌شود که ارتباط بین نورون‌ها کند شده و عملکرد مناطق خاصی از مغز هم کاهش پیدا کند، اما مطالعات جدید محققان دانشگاه کمبریج نشان‌دهنده این مطلب است که مغز افراد جوان و سالمند با هم تفاوت چندانی ندارد.
 
دانشمندان دریافتند شیوه رایج برای مطالعه فعالیت مغز یعنی fMRI به دلیل اختلال ایجاد شده به خاطر فعالیت رگ‌های خونی نمی‌تواند به خوبی به ارزیابی عملکرد مغزی افراد بپردازد. شیوه fMRI به صورت مستقیم عملکرد عصبی مغز را ارزیابی نمی‌کند، بلکه از طریق تغییرات در رگ‌های خونی، عملکرد مغز را تعیین می‌کند.
 
محققان این بررسی را بر روی 335 نفر انجام دادند و به نتایجی دست یافتند. آنها با استفاده از تصویربرداری fMRI را در حالتی که فرد در حال استراحت است و به چیزی فکر نمی‌کند، انجام داده و با زمان معمول فرد مقایسه کردند.
 
مطالعات قبلی نشان داده بود که پیرشدن بر روی فرایند مغز هم تاثیر دارد، اما این مطالعه خلاف این موضوع را ثابت کرد و نشان داد که فرایند پیری تاثیری بر عملکرد مغز ندارد. نتایح این تحقیق در مجله Human Brain Mapping منتشر شده است.
کلمات کلیدی

آی هوش: گنجینه دانستنی ها و معماهای هوش و ریاضی

نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاه های آی هوش نمی باشد.
آی هوش: مرجع مفاهیم هوش و ریاضی و انواع تست هوش، معمای ریاضی و معمای شطرنج
 
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان، رعایت برخی موارد ضروری است:
 
-- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-- آی هوش مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
-- آی هوش از انتشار نظراتی که در آنها رعایت ادب نشده باشد معذور است.
-- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
 
 
 
 

نظر شما

پرطرفدارترین خبرهای امروز

از مدارس هوشمند چه می دانید؟
از مقام مریم میرزاخانی دردانشگاه سنگاپور تجلیل شد
سومین دوره مسابقات ملی شناورهای هوشمند برگزار می‌شود
برخی دانش آموزان تیزهوش دچار ناامنی روانی و اضطراب هستند
گزارش تصویری دهمین مسابقات روبوکاپ آزاد ایران (بخش دوم)
مدارس ما خلاقیت کُش است/ روش تدریس قدیمی پاسخگو نیست
شب یلدای همه شما مبارک
بازگشت تیم ملی المپیاد ریاضی با ۶ مدال
بازگشت تيم المپياد رياضی دانش آموزی به کشور